Hypotheken | Bureau mr. de Bruin

Welke dienstverlening leveren wij?

Bureau mr. de Bruin bestaat sinds 1991 en heeft zich tientallen jaren bezig gehouden met financiële en juridische dienstverlening voor bedrijven en particulieren. Sinds halverwege 2022 zijn wij uitsluitend nog actief op het gebied van hypotheken en pensioenplanning.

Hypotheken

Wij zijn actief in alle hypotheekvormen en kunnen zaken doen met vrijwel alle geldverstrekkers. Bij een aantal hebben wij een rechtstreekse aanstelling, bij de anderen werken wij met serviceproviders. Middels slimme software kunnen wij aanbieders vergelijken op tal van punten. Immers: Niet alleen de rente is van belang, ook veel andere punten spelen een rol bij de uiteindelijke beslissing welke aanbieder het meest geschikt voor jou is.

Welke aanbieder en welke constructie het ook wordt: steeds geldt dat jij er blij van moet worden!

Pensioenplanning

Pensioen is niet meer het statische begrip van vroeger. Een van de nieuwe mogelijkheden is het naar voren halen of juist naar achteren schuiven van je pensioeningangsdatum. Of de laatste paar jaar een dagje minder in de week gaan werken. En misschien wil je partner dat allemaal ook wel.  Maar wat betekent dat onderaan de streep? En kun je straks financieel leven zoals je wilt? Ik reken het graag voor je uit.