Hypotheken | Bureau mr. de Bruin

Even voorstellen

Mijn naam is Chris de Bruin. Ik werk vanaf 1985 in de financiële dienstverlening, eerst bij diverse verzekeraars en vanaf 1991 in mijn eigen kantoor. Begonnen als kantoor gespecialiseerd in levensverzekeringen, groeide het uit naar een allround assurantiekantoor. En tegenwoordig ligt het accent op hypotheken en financiële planning. 

Vanaf de start in 1991 heb ik twee uitgangspunten voor mijn kantoor gehanteerd. Het eerste: het belang van de klant. Het tweede: onafhankelijke advisering. In onderstaand filmpje vertel ik daar iets over.

Chris de Bruin

Het vertrouwen dat mijn relaties (die zelf de materie vaak niet kunnen overzien) onvoorwaardelijk in mijn dienstverlening moeten kunnen hebben, staat voorop. Dat is nog steeds zo, daar is niets aan veranderd.

Ik heb destijds bewust gekozen voor een klein, maar oerdegelijk kantoor. De meeste klanten kennen wij persoonlijk en dat is andersom ook zo. Veel relaties zijn al heel veel jaren kind aan huis, omdat ze weten dat er voor ze gezorgd wordt. Dat roepen wij niet alleen, dat zeggen ze zelf ook.