Hypotheken | Bureau mr. de Bruin

Reviews Bureau mr. de Bruin

Ik lever graag goed werk. Voor mij is dat de basis en dat is altijd zo geweest. Maar werk kan nog zo goed zijn, het gaat er om hoe jij als relatie van mijn kantoor, dat beleeft. Niet alleen vakmatig, maar zeker ook met je gevoel. Niet voor niets vind je op de homepagina van deze website mijn aankondiging dat je blij gaat worden van wat ik voor je doe. Veel relaties hebben dat inmiddels ervaren en zijn vaak al (tientallen) jaren vertrouwd en blij met mijn dienstverlening.

Een aantal relaties heeft een review achtergelaten op een openbare consumentensite voor financiële dienstverleners. Die site is www.advieskeuze.nl.Ik heb geen invloed op hetgeen je daar vermeldt en de reviews worden gecontroleerd voordat ze geplaatst worden. Om het je makkelijk te maken vind je hieronder een knop die rechtstreeks leidt naar de reviews van mijn kantoor.

Daarnaast sturen relaties ook reviews rechtstreeks naar mijn kantoor. Een paar daarvan laat ik hieronder volgen. Mocht je overigens referenties willen inwinnen, dan zijn die ook beschikbaar!

Erik
Chris kon een inhoudelijk duidelijker en begrijpelijker advies geven dan de hypotheekverstrekker en dat is voor elke willekeurige leek een prettige gewaarwording.
 

Erik

Laurens en Els

Chris is heel kundig en weet het zo uit te leggen dat ook wij het begrepen, hij zet zich voor meer dan 100% voor je in en is zakelijk, efficiënt, doelgericht maar heeft ook tijd voor de nodige humor tussendoor. 

Laurens en Els

Van Bureau mr. De Bruin in casu Chris de Bruin, heb ik in de periode januari t/m mei 2023 een zeer uitgebreide Pensioenplanning ontvangen in een goed en gedegen gedetailleerde vorm.
Aangezien ruim een tiental pensioenen onderzocht moesten worden op inhoud, uitvoering en uitkering, kostte dit uiteraard de nodige tijd om uit te zoeken en om dit helder te krijgen, hetgeen door Chris strak gemonitoord werd met behulp van een complete planning vanaf start t/m oplevering.
Deze Pensioenplanning geeft mij een goed inzicht en helderheid voor de toekomst, waarvoor nogmaals dank!

Rob