Het is (bijna) mooi geweest. Je gaat van je pensioen genieten.
Maar hoe ziet dat er financieel uit?

30 jaar +
dit soort vragen beantwoord

Volledig thuis
in pensioen, lijfrente en vermogen

Niet alleen cijfers,
maar ook een luisterend oor

Wordt het niet tijd voor een goed plan?

Waarschijnlijk wel. Je zit nu nog een beperkt aantal jaren voor de start van je pensioen en weegt af wat je het liefste zou willen. Misschien wil je eerst eens terug van vijf naar vier dagen, daarna naar drie. En een jaartje eerder helemaal stoppen spreekt ook wel aan. Maar kan dat allemaal financieel wel? En als je partner meedoet in steeds meer vrije tijd, wat betekent dat dan financieel?

Chris de Bruin

Wat levert een pensioenplanning jou en je eventuele partner op?

Met de pensioendatum voor ons beiden in zicht, rees bij ons de vraag “ hoe staan we er dan financieel voor?” We hebben Chris daarom gevraagd om een financiële planning voor ons te maken. Dankzij zijn gestructureerde aanpak heeft dit geresulteerd in een uitgebreid rapport waarin onze financiële status, op alle momenten dat er iets in ons inkomen zou veranderen, was doorgerekend. Zijn werkwijze, zijn geduldige uitleg, en zijn adviezen hebben ons een gerust gevoel gegeven over onze financiële toekomst na onze pensionering.

Marianne

Heel tevreden klant

Van Bureau mr. De Bruin in casu Chris de Bruin, heb ik in de periode januari t/m mei 2023 een zeer uitgebreide Pensioenplanning ontvangen in een goed en gedegen gedetailleerde vorm. Aangezien ruim een tiental pensioenen onderzocht moesten worden op inhoud, uitvoering en uitkering, kostte dit uiteraard de nodige tijd om uit te zoeken en om dit helder te krijgen, hetgeen door Chris strak gemonitoord werd met behulp van een complete planning vanaf start t/m oplevering. Deze Pensioenplanning geeft mij een goed inzicht en helderheid voor de toekomst, waarvoor nogmaals dank!

Rob

Nog een heel tevreden klant