Het gaat niet om de cijfers. Het gaat om het goede gevoel dat jij daarbij moet hebben.

Meer dan 30 jaar mensen blij gemaakt

Hoge klantwaarderingscijfers 

Volledig onafhankelijk

Onafhankelijke inkoop
Wij hebben geen verplichtingen aan welke geldverstrekker dan ook en kunnen met vrijwel alle geldverstrekkers zaken doen.

Als het leven tegen zit…
moet je hypotheek betaalbaar blijven. Dus ook bij arbeidsongeschiktheid of overlijden. Wij kijken of dat zo is en zo niet dan adviseren we je hierin.

Jouw rol… 
is belangrijk, maar mag je zelf kiezen. Wil je actief meedenken? Kan! Laat je het liever aan ons over? Kan ook!

Uitgebreide rapportage
Wij leggen voortdurend vast welke keuzes we samen gemaakt hebben. Makkelijk voor later.

Elke hypotheek is weer anders

Geen twee hypotheken zijn identiek. En ik vind ik het na al die jaren nog steeds leuk om de juiste hypotheek voor jou te vinden. Ook als dat geen inkoppertje is. En ook als een geldverstrekker een aanvraag afwijst op grond van omstandigheden die een normale acceptatie misschien niet toelaten, maar waar een klant niets aan kan doen. Dan komt het aan op het goede gesprek met die geldverstrekker.

Chris de Bruin

En dit vinden zij ervan:

Erik
Chris kon een inhoudelijk duidelijker en begrijpelijker advies geven dan de hypotheekverstrekker en dat is voor elke willekeurige leek een prettige gewaarwording.
 

Erik

Laurens en Els

Chris is heel kundig en weet het zo uit te leggen dat ook wij het begrepen, hij zet zich voor meer dan 100% voor je in en is zakelijk, efficiënt, doelgericht maar heeft ook tijd voor de nodige humor tussendoor. 

Laurens en Els

Chris heeft ontzettend goed en bekwaam mijn hypotheek voor mijn nieuwe huis geregeld.
Zelfs 's avonds nog in de weer om het zo snel mogelijk allemaal te regelen.
 

Angela

Nieuw (overblijfsel van de Coronatijd): Desgewenst kan ik het hele traject middels videoverbinding met je doorlopen en hoef je dus niet naar kantoor te komen als je je die tijd liever wilt besparen. Gevolg hiervan is dat ik door heel Nederland werk!

Dit ga je krijgen:

Veelgestelde vragen:

Nee. Een kennismakingsgesprek is altijd kosteloos. In het algemeen geldt trouwens bij mijn kantoor dat je nooit ergens voor hoeft te betalen, als dat niet eerst vooraf schriftelijk is vastgelegd.

Ik nu ook nog niet, maar speciaal daarom begin ik altijd met een maximaalberekening. Daarmee reken ik uit wat jouw maximaal haalbare hypotheek is. Als dat nodig is, houd ik daarbij rekening met je hypotheekverleden.

Nee. De totale fee die je aan mijn kantoor moet betalen, is opgeknipt in meerdere fasen van het traject. Je hebt altijd het recht de opdracht tussentijds af te breken. Je betaalt dan de volgende fasen niet.

Terechte vraag. Ik kan wel zoveel roepen. Wat je kunt doen is reviews over mij lezen. Die vind je op deze site, maar ook op bijvoorbeeld www.advieskeuze.nl. Die laatste site kan ik niet beïnvloeden!

Nou en of! En die wordt regelmatig bijgehouden. De vergunningen voor financieel adviseurs vallen onder het toezicht van de Autoriteit Financiële Markten (AFM). Daarnaast  ben ik ook aangesloten bij de Stichting Erkend Hypotheekadviseur (SEH). In het menu van deze site vind je onder “Zakelijk” meer informatie.

Enthousiast geworden?

Ik ben het al jaren! Klik op de knop hieronder en ik bel je voor een eerste telefonische kennismaking, die helemaal vrijblijvend en kosteloos is. Je mag zelf bepalen op welke dag en welke tijd (ook ’s avonds) ik je bel. Kost je dus niks, maar levert je wel wat op, namelijk een goed gevoel over mijn dienstverlening.