Jouw e-book is onderweg! Maar ik heb nog iets voor je!

Jouw aanvraag voor het gratis e-book “Hoofdlijnen hypotheken”, is gelukt. De e-mail met de downloadlink zit binnen een paar minuten in jouw mail. Als dat niet zo is, check dan je spambak en zet mijn domeinnaam even op je white-list, scheelt een volgende keer gezoek!

Maar ik heb nog iets voor je: Hoe zou je het vinden om alvast een maximaalberekening door mij te laten uitvoeren? Dat is een berekening waarmee je kunt zien hoeveel je maximaal aan hypotheek kunt krijgen. Als je al een lopende hypotheek hebt, houd ik daar rekening mee. En dat alles helemaal vrijblijvend!

Wat is dat: een maximaalberekening?

Dat is een berekening van jouw maximaal haalbare hypotheek. Ik heb deze deeldienst speciaal ontwikkeld om te voorkomen dat mensen zoals jij, die nog helemaal inde startfase zitten, al een heel hypotheektraject (met bijbehorende kosten) in moeten om pas aan het eind te zien of hun wensen wel of niet haalbaar zijn. Door alleen een maximaalberekening uit te laten voeren, weet je veel sneller en tegen veel minder kosten waar je aan toe bent. Ideaal toch?

Waarmee houd ik rekening bij zo'n maximaalberekening?

Wat zijn de kosten van een maximaalberekening?

Dat is afhankelijk van de vraag of je in loondienst bent of zelfstandig ondernemer. Hetzelfde geldt uiteraard voor je partner. Dat komt doordat we bij een zelfstandig ondernemer eerst het ondernemersinkomen moeten (laten) vaststellen. Dit zijn de tarieven:

Loondienst (1 of 2 partners)

Maken maximaalberekening: € 37,–

Zelfstandig ondernemer (per ondernemer)

Vaststellen ondernemersinkomen: € 185,–
Maken maximaalberekening        : €   37,–
Toeslag ondernemer                    : € 197,– 
Totaal                                           : € 419,–                                            

 

Dit is waarom je altijd eerst een maximaalberekening moet laten maken:

Laten we even bellen over jouw maximaalberekening

Bel jij mij of bel ik jou? Mijn nummer is: 06 - 15 07 87 47.
Heb je liever dat ik jou bel op een door jou te kiezen dag en tijd? Prima, geef svp je voorkeuren aan door op de knop te klikken:

Bel mij terug